Життя
На внутрішніх водоймах Запорізької області затвердили перелік зимувальних ям

На внутрішніх водоймах Запорізької області затвердили перелік зимувальних ям

Наказом Управління державного агентства меліорації та рибного господарства у Запорізькій області від 20 жовтня 2022 року №108 за погодженням з Інтитутом рибного господаоства НААН України визначено перелік зимувальних ям, на яких забороняється як промислове, так і любительське рибальство впродовж зимового періоду.

Про це повідомляє Запорізький рибоохоронний патруль.

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації, начальника ОВА Олександра Старуха від 26.03.2022 року №134, на Каховському та Дніпровському водосховищах, а також на великих, середніх і малих водних об’єктах Запорізької області забороняється навігація маломірних суден. Також забороняється як промисловий, так і любительський (спортивний) вилов водних біоресурсів на водних об’єктах Запорізької області (Каховське, Дніпровське водосховища, р. Дніпро).

В Управлінні Державного агентства меліорації та рибного господарства у Запорізькій області функціонує цілодобова «гаряча лінія»: (067)-622-04-66. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства, порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

 

Читайте також: 6 років за ґратами: В Запоріжжі суд виніс вирок 35-річній наркодилерші;

Запорізький рибпатруль врятував майже 1,5 тис. раків в акваторії Каховського водосховища поруч з «сірою зоною»;

2022-10-26 09:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин