Події
Запорізький рибпатруль врятував майже 1,5 тис. раків в акваторії Каховського водосховища поруч з «сірою зоною»

Запорізький рибпатруль врятував майже 1,5 тис. раків в акваторії Каховського водосховища поруч з «сірою зоною»

21 жовтня державні інспектори Запорізького рибоохоронного патруля із водойми в акваторії Каховського водосховища в межах Запорізького району, неподалік від так званої «сірої зони», вилучили 44 раколовки. З них в воду у живому вигляді випустили 1 325 раків. У такий спосіб вдалося уникнути збитків рибному господасртву на понад 4 млн. грн.

Про це повідомляє Запорізький рибоохоронний патруль.

За фактом вилучення раколовок оформлено акт виявлення і вилучення безхазяйного майна та акт випуску водних біоресурсів. Раколовки відправлені на ізольоване зберігання до рішення міжвідомчої комісії про їх знищення.

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації Олександра Старуха від 26.03.2022 року №134, на Каховському та Дніпровському водосховищах, а також на великих, середніх і малих водних об’єктах Запорізької області забороняється навігація маломірних суден. Також забороняється як промисловий, так і любительський (спортивний) вилов водних біоресурсів на водних об’єктах Запорізької області (Каховське, Дніпровське водосховища, р. Дніпро).

Читайте також: За 8 місяців не встигли: Прокуратура подала в суд на власників укриттів, які не облаштували їх, в селах на Запоріжжі;

У Кривому Розі 60-річний чоловік вбив незнайомця;

2022-10-25 17:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин