Життя
Частково перекриють дорогу: В Запоріжжі 24 вересня починається ремонт Дніпровської ГЕС

Частково перекриють дорогу: В Запоріжжі 24 вересня починається ремонт Дніпровської ГЕС

В 2022 році планувався початок повномасштабної реконструкції з перекриттям руху греблею ДніпроГЕС. Однак, в зв’язку з триваючою війною комплексну реконструкцію греблі довелось відкласти до закінчення воєнних дій. Гребля потребує поточного ремонту сталезалізобетонних прогонових будов автодорожнього переїзду по водозливній греблі Дніпровської ГЕС. Роботи розпочнуться 24 вересня з Лівого на Правий берег по одній полосі верхнього б’єфу. Завершити ремонт планують до кінця поточного року.

Про це повідомила Запорізька ОВА.

Дорожній рух буде організовано з частковим перекриттям в зоні проведення робіт по одній полосі (відстань близько 100 м). Схему організації дорожнього руху наразі погоджено із Управлінням патрульної поліції в Запорізькій області.

Звертаємо увагу водіїв: Дотримання вагового та швидкісного режимів є необхідною умовою для подальшої безпечної експлуатації автодорожнього переїзду та безпосередньо гідротехнічних споруд Дніпровської ГЕС.

Читайте також: Друга масштабна трагедія за час обстрілів в Марганці: ситуація в Дніпропетровській області на ранок 23 вересня;

10 прильотів о півночі у Запоріжжі: Ситуація в Запорізькій області на ранок 23 вересня;

Верховна Рада повернула акцизи на пальне;

2022-09-23 12:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин