Війна в Україні
Загинув 65-річний працівник готелю: Подробиці ранкового удару 9-ма ракетами по Запоріжжю

Загинув 65-річний працівник готелю: Подробиці ранкового удару 9-ма ракетами по Запоріжжю

О 7.20 сьогодні розпочався ракетний обстріл Запоріжжя. Попередньо російські військові випустили по обласному центру ракети С300, що мають велику потужність. 9 «прильотів» прийшлися по цивільних об’єктах інфраструктури.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Готельний комплекс… Загинула тут одна людина – 65-річний працівник цього закладу. П’ятеро людей постраждало, четверо з них доставлені до лікарні.

Ще один приліт - у телевізійну вежу. Вороги готуються до своєї  пропагандистської інформаційної кампанії і намагається закрити рота українським журналістам.

Також сьогодні був приліт в енергетичний об’єкт критичної інфраструктури. На деякий час прийшлося вимкнути резервний генератор, в тому числі і в обласній лікарні. Наразі цю проблему вирішено. Інфраструктуру ще прийдеться відновлювати.

9 прильотів. На жаль, у ворога таких ракет дуже багато. Обов’язково дотримуйтесь правил повітряної тривоги! Під час прильотів сьогодні, люди, які вижили, були в бомбосховищах і в укриттях. Навіть правило двох стін у квартирі рятує», - розповів він.

Читайте також: В Дніпрі патрульні затримали мешканця Запоріжжя, що пограбував ексзавкафедрою гірничого університету;

В Дніпрі сьогодні змінить графік руху трамвай №19;

2022-09-22 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин