Війна в Україні
10 ракет С300 по Запоріжжю та навколишнім селам: Ситуація в Запорізькій області на ранок 3 жовтня

10 ракет С300 по Запоріжжю та навколишнім селам: Ситуація в Запорізькій області на ранок 3 жовтня

Сьогодні вранці російська армія завдала чергового ракетного удару по обласному центру та по двох селах Запорізького району. Випущено близько 10 ракет С300. В обласному центрі руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури. Наразі відомо щодо одного постраждалого, його ушпиталено.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Зокрема, руйнувань зазнав реабілітаційний центр, де навчались діти з особливими потребами.

Внаслідок атак по селах поблизу міста, постраждалих немає. За попередньою інформацією, ракети поцілили поза населених пунктів», - написав він.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив  обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі 17 населених пунктів. Надійшло 19 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

Протягом минулої доби з тимчасово окупованої території евакуйовано 8 людей.

За уточненою інформацією, підтверджено ураження особового складу та військової техніки противника в Запорізькій області за попередні дні. Це - один район зосередження особового складу, 3 склади з боєприпасами, понад 20 одиниць озброєння та військової техніки, один зенітний ракетний комплекс С-300. Загалом, понад 250 окупантів отримали поранення. Інформація щодо ліквідованих уточнюється.

Читайте також: Борці Парвіз Насібов та Юрій Дорогань з Запоріжжя стали чемпіоном та віце-чемпіоном Кубку світу;

31 загиблий: Очільник Запорізької ОВА Олександр Старух провідав у лікарні поранених у гуманітарній колоні;

Бадмінтоністи з Дніпра завоювали 3 медалі на Чемпіонаті Європи серед спортсменів з вадами слуху; 

Вогонь розповсюдився на дах та перекинувся на сусідню ділянку: масштабна пожежа у Кривому Розі.

2022-10-03 09:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин