Спорт
Борці Парвіз Насібов та Юрій Дорогань з Запоріжжя стали чемпіоном та віце-чемпіоном Кубку світу

Борці Парвіз Насібов та Юрій Дорогань з Запоріжжя стали чемпіоном та віце-чемпіоном Кубку світу

В Самсуні (Турція) завершився Кубок Світу з греко-римської боротьби серед студентів. Українські борці завоювали 7 нагород. Чемпіоном в категорії 72 кг став Парвіз Насібов з Запоріжжя. А ще один представник цього міста Юрій Дорогань (97 кг) став срібним призером турніру.

Про це повідомляє Запорізька ШВСМ.

«Вихованець ДЮСШ-6, спортсмен ЗОШВСМ та ФСТ «Динамо», студент ЗНУ, майстер спорту України з греко-римської боротьби Юрій Дорогань завоював срібну медаль у ваговій категорії до 97 кг.

Запорізький борець 4 рази виходив на килим Палацу спорту «MUSTAFA DAGISTANLI SPORT HALL» і тричі судді оголошували його переможцем і лише в одному поєдинку, за рахунку балів 1:1, перемогу присудили турецькому борцю, який і став переможцем Кубка світу.

Юрій Дорогань переміг двох турецьких «пехліванів» і взяв реванш за поразку у фіналі чемпіонату України у товариша зі збірної команди країни, борця з Рівного, МСУ Владислава Драганчука», - пишуть керівники ЗОШВСМ.

«Запорізький борець, спортсмен ЗОШВСМ та ЗСУ, ЗМСУ Парвіз Насібов підтримав вчорашній «срібний» почин Юрія Дороганя і знову, як і на Олімпіаді, показав справжній чоловічий характер і вигравши у тяжкому, нервовому фінальному поєдинку у грузинського борця Абуладзе 10:5, завоював золоту медаль Кубка світу FISU у ваговій категорії до 72 кг», - пише ЗОШВСМ.

Читайте також: Бадмінтоністи з Дніпра завоювали 3 медалі на Чемпіонаті Європи серед спортсменів з вадами слуху;

Вогонь розповсюдився на дах та перекинувся на сусідню ділянку: масштабна пожежа у Кривому Розі;

2022-10-02 20:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин