Кримінал
Події
Запорізькі слідчі повідомили про підозру ще одній колаборантці: подробиці

Запорізькі слідчі повідомили про підозру ще одній колаборантці: подробиці

Жінка виявила антиукраїнську позицію, добровільно погодилась на пропозицію загарбників та влаштувалась на роботу до незаконно створеного органу влади. Зловмисниці заочно повідомили про підозру.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Ще троє жінок проявили антиукраїнську позицію та погодились на пропозицію представників окупаційної адміністрації співпрацювати та обійняли посади в незаконно створеному органі влади - «Центр занятости населения министерства труда и социальной политики военно-гражданской администрации Запорожской области.

Крім того, правоохоронці з’ясували, що на співпрацю з російськими загарбниками пішла й 48-річна мешканка окупованого Мелітополя. Жінка добровільно працевлаштувалась на посаду «заместителя начальника отдела трудоустройства Центра занятости населения министерства труда и социальной политики военно-гражданской администрации Запорожской области», пов’язану з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій.

24 серпня правоохоронці заочно повідомили фігурантці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 (Колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. 

Читайте також:

Брав участь у боях проти ЗСУ у лавах ворожого підрозділу: на Запоріжжі повідомлено про підозру ще одному жителю окупованого Криму;

Штраф 40 тисяч гривень та позбавлення прав: за що суворо каратимуть українських водіїв;

У Дніпрі лікують шістьох постраждалих внаслідок ракетного удару по ринку у Костянтинівці

2023-09-08 12:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин