Кримінал
Події
Запорізькі поліцейські затримали двох чоловіків, які скоїли розбійний напад на перехожого

Запорізькі поліцейські затримали двох чоловіків, які скоїли розбійний напад на перехожого

Зловмисники вдарили 59-річного чоловіка по голові та заволоділи його майном. Упродовж години поліцейські розшукали фігурантів. За скоєне їм загрожує до 12 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

24 жовтня правоохоронці Запоріжжя отримали повідомлення про розбійний напад у Шевченківському районі. На місці події поліцейські встановили, що близько 17:00 до потерпілого на вулиці підійшли двоє невідомих чоловіків. Вони вдарили заявника по голові, від чого він знепритомнів. А коли прийшов до тями, то виявив зникнення свого мобільного телефона та сумки з продуктами.

Під час перегляду камер відеоспостереження з місця події правоохоронці з’ясували прикмети, а згодом і місцезнаходження нападників.

Ними виявились 22-річні мешканці Запоріжжя. Один із чоловіків нещодавно звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння майнових злочинів.

Правопорушників затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. За місцем мешкання одного із затриманих працівники поліції виявили та вилучили речі потерпілого.

Наразі фігурантам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Хабар у 2 тис. дол США та 5 тис. грн за безперешкодне оформлення інвалідності: на Запоріжжі судитимуть голову районної МСЕК;

Українці можуть втратити стаж через неакуратні записи в трудовій книжці;

За серію крадіжок із магазинів поліцейські Синельниківщини затримали 37-річного мешканця іншої області

2023-10-25 15:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин