Кримінал
Події
Запорізькі поліцейські вже вдруге вилучили у місцевого жителя фальсифікований спирт: деталі

Запорізькі поліцейські вже вдруге вилучили у місцевого жителя фальсифікований спирт: деталі

62-річний чоловік не став очікувати завершення досудового розслідування та скоїв аналогічне правопорушення. Зловмисник підшукав нові приміщення та намагався відновити нелегальний «бізнес». Під час обшуку у нього вилучили понад 300 літрів спиртовмісної рідини.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

У лютому 2023 року в Олександрівському районі міста поліцейські викрили чоловіка, який у своєму гаражі зберігав значний обсяг спиртовмісних речовин невідомого походження. Під час обшуку в правопорушника виявили та вилучили різноманітні ємності з прозорою речовиною із запахом спирту, загальним об’ємом 320 літрів. 

Під час досудового розслідування правоохоронці отримали інформацію про те, що 62-річний чоловік продовжує протиправну діяльність у сфері незаконного обігу підакцизних товарів.

25 серпня було проведено обшук в гаражному приміщенні та на дачній ділянці фігуранта. У результаті проведених заходів працівники поліції виявили та вилучили 309 літрів спиртовмісної рідини невідомого походження у полімерних пляшках.

Усі вилучене направлено на експертні дослідження, за результатами яких діям фігуранта буде надано остаточну правову кваліфікацію.

Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Розпочали службу в окупаційних правоохоронних органах Якимівки та Розівки: на Запоріжжі судитимуть ще п’ятьох поліцейських;

Спалахнув посеред двору: У Новомосковському районі згорів легковик;

Спортсменка з Дніпра Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту

2023-08-28 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин