Події
Кримінал
Вилучили 30 раколовок та випустили 266 раків у водойми: Запорізький рибоохоронний патруль провів рейд Каховського водосховища

Вилучили 30 раколовок та випустили 266 раків у водойми: Запорізький рибоохоронний патруль провів рейд Каховського водосховища

22 вересня 2022 року державні інспектори Запорізького рибоохоронного патруля здійснили меліоративне тралення акваторії Каховського водосховища, поблизу села Червонодніпровка Запорізького району.

В результаті проведених заходів із водойми були вилучені 30 раколовок. Відповідно до ст. 63 ЗУ «Про тваринний світ» у живому вигляді до природнього середовища існування випущені 266  екземплярів раків.

За даним фактом оформлено акт виявлення і вилучення безхазяйного майна. Раколовки відправлені на ізольоване зберігання до рішення міжвідомчої комісії про їх знищення.

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації на Каховському та Дніпровському водосховищах, а також на великих, середніх і малих водних об’єктах Запорізької області забороняється навігація маломірних суден. Також забороняється як промисловий, так і любительський (спортивний) вилов водних біоресурсів на водних об’єктах Запорізької області (Каховське, Дніпровське водосховища, р. Дніпро).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Загинув 65-річний працівник готелю: Подробиці ранкового удару 9-ма ракетами по Запоріжжю;

В Дніпрі патрульні затримали мешканця Запоріжжя, що пограбував ексзавкафедрою гірничого університету;

У Кривому Розі поліцейські подбали про дітей, мама яких зловживає алкоголем.

2022-09-22 18:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин