Події
Від початку цього року на Запоріжжі розшукали 250 безвісти зниклих дітей

Від початку цього року на Запоріжжі розшукали 250 безвісти зниклих дітей

За вісім місяців 2023 року до підрозділів поліції Запоріжжя надійшло 250 повідомлень про зникнення дітей, з них 247 були розшукані протягом доби після отримання заяви. Усіх знайдених повернуто за місцем мешкання. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Минулого тижня до поліції звернулася мешканка Запорізького району та повідомила, що її 11-річна донька з подругою пішли гуляти і не повернулися додому. 

Упродовж декількох годин правоохоронці знайшли дівчат на території села. Діти жертвами злочину не стали. Вони пояснили, що гуляли, не звертаючи увагу на час. 

За статистикою, переважна більшість неповнолітніх йдуть з дому через непорозуміння в родинах. Але трапляються й інші причини – конфлікти з однолітками, булінг, перше кохання тощо. Запорізькі поліцейські закликають батьків та опікунів бути уважними до дітей, особливо підліткового віку: їм потрібні любов, підтримка і розуміння. Цікавтеся їхнім оточенням, вподобаннями та переживаннями, також будьте в курсі, де та з ким вони проводять вільний час.

«Якщо ваша дитина зникла (не повернулася додому, не виходить на зв’язок, загубилася на вулиці чи у місцях скупчення людей), не гайте часу та телефонуйте на спецлінію 102», – закликають правоохоронці.

Читайте також:

Брав участь у боях проти ЗСУ у лавах ворожого підрозділу: на Запоріжжі повідомлено про підозру ще одному жителю окупованого Криму;

Штраф 40 тисяч гривень та позбавлення прав: за що суворо каратимуть українських водіїв;

У Дніпрі лікують шістьох постраждалих внаслідок ракетного удару по ринку у Костянтинівці

2023-09-08 10:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин