Війна в Україні
Життя
В Запоріжжі за 12 годин зібрали гроші на операцію вівчарки Роя, якого було поранено під час ракетного удару

В Запоріжжі за 12 годин зібрали гроші на операцію вівчарки Роя, якого було поранено під час ракетного удару

Тиждень тому співробітники ДСНС врятували німецьку вівчарку з-під завалів в одному із готелів, який зруйнувала російська ракета. Завдяки оперативності і злагодженості дій рятувальників, представників Запорізька обласна організація Товариства Червоного Хреста України та лікарів ветклініки чотирилапого вдалося вчасно транспортувати і надати йому невідкладну допомогу. Однак, Рой, через численні уламкові пошкодження і переломи, був у важкому стані та потребував складної і доровартісної операції. Тому надзвичайники спільно з лікарями ветеринарного центру відкрили збір коштів на лікування пса і менше ніж за 12 годин зібрали необхідну суму.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

«Днями Роя прооперували.

Зараз собака перебуває на післяопераційній реабілітації у ветзакладі та набирається сил для нових прогулянок зі своїм господарем», - повідомили рятувальники.

Вчора до Роя завітали фахівці ДСНС та волонтери. Завдячуючи громадській організації «Запорізька зоозахисна ліга» чотирилапому передали спеціальний корм, який потрібен собакам у післяопераційний період.

«На теперішній час Рой перебуває на реабілітації у нашому закладі. Дякуючи фахівцям Служби порятунку та небайдужим громадянам нам вдалося зібрати необхідну суму для придбання пластини, яку ми поставили в лапу собаці. Також, ці кошти пішли на медикаменти та інші потреби, які необхідні у післяопераційний період. Зараз стан Роя стабільний і його життю нічого не загрожує», – зауважив директор закладу Дмитро Мисак.

Для рятувальників кожне життя – важливе, тому вони дякують усім, хто долучився до порятунку пса.

Читайте також: Брав 1,5 тис. доларів з вантажівки та 500 доларів з легковушки: ДБР повідомило підозру правоохоронцю за побори на лінії розмежування у Запорізькій області;

У одному з міст Дніпропетровщини через коронавірус повертають масковий режим;

Відірвало руку: В Новомосковському районі Дніпропетровщини в ДТП постраждав військовий;

2022-09-29 17:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин