Спорт
В Запоріжжі День тероборони України відсвяткували футбольним матчем

В Запоріжжі День тероборони України відсвяткували футбольним матчем

В неділю, 2 жовтня, на честь свята – Дня територіальної оборони України на найбільшій спортивній арені Запоріжжя пройшов футбольний матч. Змагались команди «110-а Запорізька окрема бригада територіальної оборони» та ФК «Ветеран-Металург».

Про це повідомила Запорізька окрема бригада територіальної оборони.

На свято завітали легендарні гравці та тренери: Олег Таран, Леонід Ключик, Євген Яровенко, Олексій Чередник, Руслан Ротань.

Повернувся в Україну зі змагань та провів свято разом із побратимами лейтенант Євген Олексенко, який у складі української збірної на Іграх Воїнів - Warrior's Game's 2022, що відбулися у США, зайняв перше місце у пауерліфтінгу, встановивши новий рекорд змагань.

За футболістів команди територіальної оборони вболівали рідні та друзі, які спостерігали за подіями заходу на місцях у віп-ложах. Рахунок матчу 5:5 та за результатами серії пенальті перемогу здобула команда ветеранів.

«Проведений святковий захід показав, що Запоріжжя не боїться того геноциду, який влаштовує окупаційна зграя кацапів щоденними обстрілами нашого улюбленого міста та області! Слава Україні!», - пише бригада Тероборони.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко привітав присутніх зі святом, подякував військовослужбовцям бригади за захист на лінії фронту та подарував професійні футбольні м'ячи.

Присутні народні депутати України презентували для кожного учасника матчу подарунок та автомобіль, завантажений комплектами форми для потреб бригади.

Читайте також: Юні гімнастки з Дніпра стали призерками Кубку України;

Руслана Булавіна з Дніпра виборола срібло Кубка Європи з дзюдо в Словенії;

Тхеквондіст Владислав Дзоз з Кам’янського на Дніпропетровщині став віце-чемпіоном Європи серед молоді;

Людмила Бабак з Енергодара Запорізької області стала 7-разової чемпіонкою світу в Португалії.

2022-10-05 14:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин