Війна в Україні
Події
В одному з гуртожитків Запоріжжя розірвався касетний боєприпас: є постраждалі

В одному з гуртожитків Запоріжжя розірвався касетний боєприпас: є постраждалі

В одній із кімнат гуртожитку у Вознесенівському районі Запоріжжя вибухнув касетний елемент від снаряду РСЗВ. Внаслідок події постраждав 35-річний чоловік, його госпіталізували до міської лікарні у важкому стані.

Про це повідомили у прес службі ГУ НП у Запорізькій області.

В пʼятницю, 12 травня, правоохоронці отримали повідомлення про те, що в одній із кімнат гуртожитку по вулиці Перемоги стався вибух. Внаслідок події 35-річний чоловік отримав мінно-вибухову травму, множинні осколкові поранення нижніх кінцівок та перелам лівої гомілки.

Прибувши на виклик, вибухотехніки встановили, що в помешканні вибухнув касетний елемент «АДП-77» від снаряду РСЗВ «Смерч, Торнадо».

У зв’язку зі збройною агресією росії на території України, на Запоріжжі з’являється багато вибухонебезпечних предметів, нерозірваних снарядів, які становлять серйозну загрозу для життя та здоров’я громадян.

Правоохоронці нагадують, що при виявленні підозрілого предмета суворо забороняється самостійно проводити з ним будь-які дії (не можна торкатися, переміщувати, згинати, нагрівати або опускати у воду, нахиляти, відкривати, перерізати).

Читайте також:

В Нікополі 62-річний чоловік агітував за комуністичний режим в забороненій соцмережі;

Перевернув та пошкодив усі речі: у Новомосковську за крадіжку затримали раніше судимого чоловіка;

Очолили окупаційний «орган влади»: у колабораціонізмі підозрюються п’ятеро ексдепутатів райради Мелітопольського району

2023-05-15 19:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин