Події
Кримінал
У Запоріжжі правоохоронці вилучили контрафактні тютюнові вироби на суму понад 300 тис грн

У Запоріжжі правоохоронці вилучили контрафактні тютюнові вироби на суму понад 300 тис грн

Поліцейські Запоріжжя вилучили з незаконного обігу понад 4900 пачок цигарок без відповідних документів та з акцизним маркуванням, що має ознаки підробки. За цінами чорного ринку вартість такого товару сягає близько 300 тисяч гривень. Тривають слідчі дії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Запорізькій області.

7 грудня у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, слідчі разом із працівниками сектору спеціальної поліції Запорізького райуправління поліції провели санкціонований обшук в одному із торгівельних кіосків Дніпровського району.

Під час заходів правоохоронці виявили та вилучили 42 електронні цигарки без марок акцизного збору, більше 4900 пачок цигарок з марками акцизного збору, які мають ознаки підробки.

Вилучені із незаконного обігу підакцизні товари направлено на дослідження до Запорізького НДЕКЦ, за результатами яких буде встановлено легальність їх походження та безпечність для вживання.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури. Вживаються заходи щодо встановлення особи орендаря приміщення, канали надходження контрафакту та особи, причетні до його незаконного виготовлення, зберігання та збуту.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Для військовослужбовців запустили додатковий сервіс замовлення квитків на потяг;

У Запоріжжі викрили групу наркоаграріїв: деталі;

На Донецькому шосе у Дніпрі зіткнулися Honda і Hyundai.

 

 

2023-12-09 17:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин