Кримінал
Тіло сховали в підвалі та залили бетоном: На Запоріжжі за вбивство 11-річного хлопчика та жінки судитимуть двох чоловіків

Тіло сховали в підвалі та залили бетоном: На Запоріжжі за вбивство 11-річного хлопчика та жінки судитимуть двох чоловіків

В серпні 2021 року двоє чоловіків 25 та 45 років викрали 11-річного хлопчика. Силоміць посадивши дитину до авто, відвезли до домоволодіння в с. Радивонівка (Мелітопольський район, Запорізька обл.). Хлопчика били дерев’яною битою та 2 тижні тримали у підвалі. Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла. Щоб уникнути відповідальності, підозрювані сховали його тіло до ями в тому ж підвалі, заливши бетоном.

Про це повідомляє прокуратура Запорізької області.

11-річного Максима Самофалова з Якимівки (Запорізька обл.) тоді розшукували поліція і волонтери з серпня 2021 року.

Крім цього, у вересні 2021 року вказані особи в той самий спосіб викрали 48-річну жительку с. Новоданилівка Мелітопольського району. Жінку вивезли  до лісосмуги, де вимагали повернення наркотиків, які вона погодилася взяти на збереження. Прив’язавши потерпілу до дерева, били руками та дерев’яною битою. Внаслідок отриманих травм, несумисних із життям,  жінка померла. Щоб приховати сліди злочину, її тіло втопили в річці поблизу с. Радивонівки.

Нагадаємо, що ми розповідали про Ірину Сучкову, яку розшукували як безвісті зниклу, з вересня 2021 року.

Наразі підозрювані перебувають під вартою.

Ювенальні прокурори Запорізької обласної прокуратури до суду скерували обвинувальний акт стосовно двох мешканців Мелітопольського району за фактами умисних вбивств, одне з яких малолітньої дитини, вчинених за попередньою змовою групою осіб, а також незаконного позбавлення волі та викрадення людини, що спричинило тяжкі наслідки (п. п. 2, 3, 12  ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

Читайте також: Обстріл «Градами» та важкою артилерією: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 19 січня;

2023-01-19 10:32:00
true
Відео Дня








Архів Новин