Війна в Україні
Ранковий обстріл Запоріжжя: Стало відомо про загиблих та поранених

Ранковий обстріл Запоріжжя: Стало відомо про загиблих та поранених

Сьогодні, 18 серпня, близько третьої години ночі, під час повітряної тривоги, російські війська знову атакували околиці одного з районів Запоріжжя. За попередньою інформацією обласної військової адміністрації, окупанти застосували ракетну систему залпового вогню. На жаль, під час обстрілів троє людей постраждало, а ще одна жінка загинула.

Про це повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

«Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблої. Вкотре прошу кожного з вас берегти себе. Не нехтуйте сповіщеннями про повітряну тривогу, але при цьому не піддавайтесь паніці та спокійно, з дотримання усіх правил безпеки, слідуйте до безпечних місць», - написа він.

Обстріл вівся з Василівського району. Чотири випущені ракети поцілили в один з інфраструктурних обʼєктів Запоріжжя. Є незначні руйнування.

Що стосується ситуації на лінії розмежування на Запорізькому напрямку, то на даний час суттєвих змін вона не зазнала. Ворог продовжує обстрілювати позиції наших військ вздовж усієї лінії зіткнення. Окрім того, протягом минулої доби противник вів повітряну розвідку у Пологівському районі та поблизу Новояковлівки Запорізького району.

Також, за інформацією Генштабу, російські війська намагалися вести штурмові дії у напрямку Єгорівка – Шевченкове, але успіху не мали і відійшли.

Дякуємо нашим професійним захисникам та захисницям, які героїчно стримують війська РФ та професійно захищають рідний край!

Читайте также: Зеленський назвав гарантію ядерної безпеки на ЗАЕС;

У поліції Запорізької області новий очільник;

У Запоріжжі військовий освідчився коханій на блокпосту;

41 тис. грн. за екзамен від абітуриєнта: В Запоріжжі поліція затримала декана факультета університета.

2022-08-18 15:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин