Війна в Україні
Кримінал
Працювали з росіянами: Поліція повідомила про підозру в пособництві РФ двом працівникам залізниці в Мелітополі

Працювали з росіянами: Поліція повідомила про підозру в пособництві РФ двом працівникам залізниці в Мелітополі

Після повномасштабного вторгнення на територію України збройних сил РФ підозрювані, перебуваючи на території тимчасово окупованого Мелітополя, налагодили співпрацю з представниками держави-агресора. Вони добровільно прийняли пропозицію окупантів зайняти псевдопосади заступника начальника станції Мелітополь регіональної філії «Придніпровська залізниця» та заступника начальника з рухомого складу ДП «Мелітопольська залізниця».

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України.

Працюючи на окупаційну владу, підозрювані тиснуть на працівників залізниці, схиляючи їх до співпраці з представниками Росії та примушуючи до укладання трудових договорів із так званим новим керівництвом.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури міста Києва двом особам, призначеним окупантами на псевдопосади у філії «Придніпровської залізниці» в Мелітополі, повідомили про підозру у пособництві державі-агресору (ч. 1 ст. 111-2 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Печерського управління поліції ГУ Нацполіції в Києві за оперативного супроводження Головного управління «І» ДЗНД СБУ.

Читайте также: Розмовляла з уявними персонажами та хотіла зістрибнути з даху: поліцейські Дніпра врятували дівчину від самогубства;

2022-08-12 14:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин