Війна в Україні
Кримінал
Організував незаконне переправлення громадян України через кордон: В Запоріжжі судитимуть мешканця Мелітополя

Організував незаконне переправлення громадян України через кордон: В Запоріжжі судитимуть мешканця Мелітополя

48-річний мешканець Мелітополя розробив план нелегального переправлення осіб через державний кордон України за певну винагороду. Спочатку «охочий мігрувати клієнт» під вигаданою легендою (виїзд за сприяння волонтера за сімейними обставинами на тимчасово захоплену окупантами територію області) повинен бути доставлений підозрюваним до Мелітополя. А звідти, вже іншими перевізниками, до АР Крим  із подальшим переправленням через державний кордон України до РФ. 

Про це повідомляє прокуратура Запорізької області.

За процесуального керівництва прокурорів Вознесенівської окружної прокуратури Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт стосовно громадянина за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України, сприянні вчиненню таких дій порадами, вказівками та усуненням перешкод (ч. 1 ст. 332 КК України). 

Під час реалізації «оплаченої поїздки» при перетинанні одного з блокпостів Запорізької області на власному автомобілі підозрюваний разом із його пасажиром був викритий правоохоронцями. 

Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Запорізькій області.

Читайте також: В Запоріжжі 12 серпня тимчасово змінить маршрут трамвай №3;

2022-08-12 09:44:00
true
Відео Дня








Архів Новин