Кримінал
Події
Пограбував 81-річну бабусю біля банкомата: поліцейські Запоріжжя затримали зловмисника

Пограбував 81-річну бабусю біля банкомата: поліцейські Запоріжжя затримали зловмисника

Раніше судимий чоловік відкрито заволодів грошовими коштами старенької, яка звернулась за допомогою в знятті готівки. Правоохоронці оперативно розшукали зловмисника. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

6 лютого до поліції надійшло повідомлення від жительки міста, яка повідомила, що стала жертвою пограбування. В одному з міських супермаркетів невідомий чоловік під виглядом допомоги скористався довірою літньої жінки та відкрито заволодів її грошима, після чого зник у невідомому напрямку. Потерпіла самотужки намагалася наздогнати злочинця, проте спроба виявилася марною.

Оперативники за декілька годин встановили особу зловмисника. Ним виявися 36-річний містянин, раніше судимий за скоєння аналогічних злочинів. Його затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Погрожували ножем, побили, забрали сумку та втекли: у Кривому Розі затримали осіб, які вчинили розбійний напад;

Переховувався від української влади на Львівщині: затримано «співробітника» Василівської окупаційної поліції;

100 тис. грн хабара за вирішення питання щодо умовно-дострокового звільнення: у Дніпрі судитимуть ексначальника виправної колонії

2024-02-08 19:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин