Кримінал
На Запоріжжі за розтрату 300 тис. грн бюджетних коштів судитимуть депутата від «ОПЗЖ»

На Запоріжжі за розтрату 300 тис. грн бюджетних коштів судитимуть депутата від «ОПЗЖ»

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя  до суду скеровано  обвинувальний акт відносно депутата облради від партії «Опозиційна платформа – За життя». Йому інкримінують розтрату майна, вчиненого у великих розмірах, та службове підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).


Розслідуванням встановлено, що у жовтні 2019 року між держпідприємством та товариством, посаду директора якого на той час обіймав депутат, укладено договір про будівництво внутрішньомайданчикових мереж теплопостачання на території однієї з військових частин іншої області. Підозрюваний, розуміючи, що на території військового об’єкту укладено труби гіршої якості та значно дешевші, ніж за договором, а обсяг робіт згідно з договірними умовами фактично не виконаний, підписав документи з недостовірними даними про їх завершення. Такі дії стали підставою для незаконного перерахування майже 300 тисяч гривень бюджетних коштів на рахунок підрядної організації та спричинили Міністерству оборони України шкоду.

Читайте також: Масований ракетний удар по готелю та електропідстанції в Запоріжжі, заклик до виїзду чоловіків з Мелітополя: Ситуація в Запорізькій області на ранок 22 вересня;

Представлялись соцпрацівницями: Жінки з Новомосковська виманили у пенсіонерів в Запоріжжі близько 500 тис. грн.;

2022-09-22 20:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин