Події
На Закарпатті співробітники ДСНС врятували заблукалого чоловіка з Запоріжжя

На Закарпатті співробітники ДСНС врятували заблукалого чоловіка з Запоріжжя

Цими вихідними рятувальники двічі шукали заблукалих у горах туристів. Троє мешканців столиці під час катання на лижах втратили орієнтир та заблукали на полонині Драгобрат. А 31-річний мешканець Запоріжжя загубився в районі гори Довжина на Свидовецькому хребті.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Рятувальники отримали повідомлення від колег з Івано-Франківщини про чергового заблукалого туриста. За їхньою інформацією, чоловік з Запоріжжя загубився в районі гори Довжина. Йому на допомогу вирушили гірські рятувальники з с. Кваси, які згодом знайшли та супроводили чоловіка до с. Білин Рахівського району.

«Втратив орієнтир під час проходження туристичного маршруту в районі г. Довжина, що на Свидовецькому хребті у Рахівському районі», - пише Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

Усіх чотирьох заблукалих оперативно знайдено та супроводжено до їх тимчасових місць проживання. Медичної допомоги люди не потребували.

Читайте також: СБУ оголосила підозру у колабораціонізмі депутатці Запорізької облради – очільниці школи в Кам’янці-Дніпровській;

У Дніпрі примусово зупинили роботу електротранспорту;

В одному з закладів Дніпра виявили дві гранати: деталі; 

2023-01-24 11:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин