Спорт
Легкоатлетка Катерина Карпюк з Запоріжжя виграла турнір в Італії

Легкоатлетка Катерина Карпюк з Запоріжжя виграла турнір в Італії

Чотири українські легкоатлети здобули нагороди на турнірі Meeting Internazionale Città di Nembro, який відбувся 2 серпня в Нембро (Італія). Катерина Карпюк з Запоріжжя здобула «золото» в бігу на дистанції 400 м. Для українки це шоста нагорода у цьому сезоні на міжнародному рівні, з яких 4 – «золоті».

Про це повідомляють «Трибуна» та «Суспільне».

Також вперше з липня 2019 року (після дворічної дискваліфікації через допінг) на змаганнях виступила стрибунка в довжину Ольга Корсун. З результатом 6,37 м (особистий рекорд) вона стала другою. «Бронзу» у цій дисципліні здобула Марія Горєлова – 6,19 м.

У чоловічих стрибках у довжину «срібло» здобув Сергій Никифоров – 7,96 м. Цей результат став найкращим у сезоні українця.

Також можно привітати Катерину Карпюк зі «сріблом» на етапі Континентального туру з легкої атлетики, що 31 липня проходив у Ліньяно-Сабб'ядоро (Італія). В бігу на 400 м перемогла Джунелл Бромфілд (52.35) з Ямайки, «бронза» – у словачки Олександри Безекової (54.27), а срібну нагороду з результатом 53.10 здобула українська легкоатлетка, спортсменка Запорізької обласної ШВСМ Катерина Карпюк.

Вітаємо Катерину Карпюк та її тренера Костянтина Рурака з новим міжнародним успіхом та бажаємо їм нових яскравих перемог!

Хто така Катерина Карпюк (Климюк):

  • 27-річна українська легкоатлетка, яка спеціалізується на бігові на короткі дистанції. Родом із Рівного, представляє Запорізьку область.
  • Бронзова призерка чемпіонату Європи-2017 серед молоді (жіноча естафета 4х400 м).
  • Чемпіонка Універсіади-2019 у складі жіночої естафети 4х400 м.
  • Учасниця Олімпійських ігор і чемпіонатів світу.
  • Особистий рекорд на 400 м – 51.84 с (2020).

Читайте також: Більярдист Микола Мороз з Дніпра виборов 2 «бронзи» на чемпіонаті Європи серед юнаків;

Тхеквондист Максим Маненков з Запоріжжя завоював «бронзу» на чемпіонаті світу серед юніорів;

СК «Дніпро-1» прокоментував жеребкування Ліги Європи;

Валентина Давидова з Запоріжжя виграла турнір з пляжного волейболу в Польщі.

2022-08-04 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин