Кримінал
Лазня з секс-послугами: В Запоріжжі поліція повідомила про підозру трьом сутенерам

Лазня з секс-послугами: В Запоріжжі поліція повідомила про підозру трьом сутенерам

В Запоріжжі у режимі суворої конспірації близько року працював бордель під виглядом лазні. Крім базового сервісу, клієнтам за додаткову плату пропонували ще й секс-послуги. За фактами злочинної діяльності відкрито кримінальні провадження.

Про це повідомляє пресслужба поліції Запорізької області.

У рамках досудового розслідування за фактом злочину, передбаченого ч. 3 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, оперативники управління міграційної поліції та відділу поліції №1 Запорізького райуправління ГУНП в Запорізькій області під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури відпрацювали оперативну інформацію щодо утримання місця розпусти під вивіскою готельно-банного комплексу.

Поліцейські встановили, що до злочинної діяльності причетна група з трьох місцевих жителів – власника закладу та його помічників-адміністраторів. Вони пропонували клієнтам за додаткову плату доповнити базовий сервіс сексуальними послугами. А до надання таких послуг залучили жінок різного віку. Вартість інтимного сервісу становила 1700 грн., з них 700 грн забирали собі сутенери.

Правоохоронці задокументували 8 епізодів злочинної діяльності та зібрали достатню доказову базу. Також в готельно-банному комлексі, за адресами мешкання та у автомобілях фігурантів за силової підтримки спецпризначенців БПОП проведено обшуки. Правоохоронці виявили та вилучили грошові кошти, отримані злочинним шляхом, чорнові записи та мобільні телефони. Речові докази направлено на експертизу.

Усім учасникам угруповання повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 3 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.

Читайте також: На Дніпропетровщині ДБР викрило чиновників на продажу гуманітарної допомоги в селах;

Ракетний удар по школі в Комишувасі, загиблі та поранені в Оріхові: Ситуація на Запоріжжі на 20 жовтня;

На Дніпропетровщині затримали хлопця з підробленими водійськими правами: що з ним буде;

2022-10-20 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин