Життя
Кошти від продажу йдуть на порятунок тварин: Поліцейська собака Ніка з Запоріжжя рекламує амуніцію для собак-супергероїв

Кошти від продажу йдуть на порятунок тварин: Поліцейська собака Ніка з Запоріжжя рекламує амуніцію для собак-супергероїв

У чотирилапої поліцейської напарниці Нікі з Запоріжжя – насичений робочий графік. Та в боротьбі зі злочинністю інакше не буває – щоденні заходи з пошуку й виявлення наркотиків, обов’язкові тренування та надмірна відповідальність за правопорядок на Запоріжжі. Все, як у справжніх копів!

Про це розповідає поліція Запорізької області.

Та попри службову зайнятість Ніка живе насиченим життям і виявляє неабияку медійну активність. Увесь вільний від роботи час вона приділяє тим, кому довіряє найбільше, - людям. А ще робить всілякі добрі справи.

Разом з іншими пухнастими однодумцями Ніка бере участь у заходах, покликаних засуджувати злочинні дії росіян, через які гинуть мільйони тварин у нашій країні. Підтримуючи міжнародну петицію до ООН та ЄС, наша активістка сприяє запровадженню додаткових санкцій проти країни-агресора, поновленню екологічної безпеки України. Цим самим прагне допомогти у відновленні української екосистеми нині та у повоєнний час.

Поліцейська помічниця завжди «на стилі» - виявляє відмінний смак в амуніції для тварин. Так, модниця долучилася до благодійної акції з розповсюдження колекції тематичної амуніції для справжніх собак-супергероїв. Бути гарною для себе та корисною для інших – легко та важливо. Тим більш, що коли кошти від продажу товарів цієї лінійки йдуть на порятунок тварин, які постраждали від збройної агресії рф.

Чотирилапа помічниця поліцейських обожнює дітлахів, а малеча немов заряджається отриманою від неї енергією. Саме тому Ніка не пропускає жодного дитячого свята. Плямиста красуня є бажаною гостею заходів, на яких з дітьми не лише можна побавитися, а й чимось їм допомогти та підтримати. Наприклад, маленьким переселенцям з обстрілюваних районів області, до них вона навідується тільки зі смаколиками.

Не відмовляється пухнаста мала і від цікавих зустрічей, нових знайомств та навіть має досвід участі в телепроєктах.

Читайте також: Проїхав на червоне світло: подробиці ДТП на Запорізькому шосе у Дніпрі;

2023-02-01 13:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин