Спорт
Грали таємно в 40 км від фронту в Запоріжжі: В Україні стартувала Перша ліга з футболу

Грали таємно в 40 км від фронту в Запоріжжі: В Україні стартувала Перша ліга з футболу

Вчора, 27 серпня, стартував розіграш Першої ліги. Особливу увагу привернули матчі запорізького «Металурга» та ФК «Чернігів», адже вони відбулися у Запоріжжі та Чернігові відповідно.

Про це повідомляє «Трибуна».

Стартував розіграш другого за важливістю українського дивізіону у Чернігові матчем «Чернігів» - «Скорук». Він відбувся на стадіоні «Юність», оскільки домашній стадіон клубу, «Чернігів-Арена», у березні постраждала від обстрілів країни-агресора.

Від Чернігова до кордону з Росією звідси близько 75 км, до Білорусі – близько 45 км. Матч транслювали в прямій трансляції. На відміну від наступного.

Найтаємничіший матч в історії українського футболу пройшов за 40 км від фронту в Запоріжжі. Запорізький «Металург» грав близько до окупанта. Але не до держкордону, а прямо до окупованої території – відстань орієнтовно 40 км. До безпеки поставилися з усією серйозністю. І матч вийшов дуже таємничим.

На сайті ПФЛ сьогодні навіть не стояв час початку матчу (він починався о 15.00. Відео голів були опубліковані задовго після закінчення матчу, прямої трансляції на ютуб-каналі ПФЛ, на відміну від інших матчів, не було (її обіцяли в інстаграмі «Кременя» на двох каналах та ютубі ПФЛ, але вона не відбулася). Дані у статистичних порталах типу Flashscore оновлювалися уривками, не в режимі онлайн, та без імен авторів голів.

Звіт про матч на сайті ПФЛ з'явився тільки після 18:00. Тепер вже можна подивитись матч в запису в ютубі. Його виклали пізніше.

Цікаво, що при цьому голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін не надав дозвіл на проведення іншого матчу 1-го туру Першої ліги «Полтава» – «Гірник-Спорт». Про це повідомив виконавчий директор «Полтави» Станіслав Майзус. Матч повинен був відбутися у Полтаві та початися 27 серпня о 17.00.

Скриншоти карти DeepState

 

Читайте також: Тхеквондісти з Дніпропетровщини та Запорізької області стали призерами чемпіонату Європи серед клубів в Естонії;

«Золото» та «срібло»: Дві скелелазки з Нікополя стали призерками молодіжного чемпіонату світу в США;

«Золото» та «срібло»: Лейтенант Запорізької бригади Тероборони встановив рекорд на змаганнях «Warrior Games»;

СК «Дніпро-1» дізнався суперників у Лізі конференцій.

2022-08-28 20:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин