Життя
61% проти: В Запоріжжі не встановлюватимуть новорічну ялинку

61% проти: В Запоріжжі не встановлюватимуть новорічну ялинку

В Запоріжжі закінчилось онлайн-голосування щодо необхідності встановлення цього року головної міської ялинки. Участь у ньому взяли майже 83 тис. людей, з яких 39% (32 160 голоси) підтримали варіант «за», а 61% (50 820 голосів) – варіант «проти».

Про це повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв.

«Ми обіцяли, що остаточне рішення будемо приймати на основі ваших голосів. Тож якщо більшість голосуючих вирішили, що під час війни ялинка місту не потрібна, то так тому і бути. Цього року центральна міська площа залишиться без новорічної красуні», - написав він.

В коментарях багато мешканців міста писали, що кошти, які могли б бути витрачені на ялинку, краще передати на допомогу ЗСУ.

«Хочу зауважити, що ці два питання ніяк між собою не пов’язані. По-перше, ніяких додаткових фінансів на ялинку ми б не виділяли, а використали б минулорічні конструкції та прикраси. А, по-друге, ми як допомагали нашим воїнам, так і продовжимо це робити, і наявність або відсутність ялинки на це взагалі ніяк не вплине», - повідомив Анатолій Куртєв.

Втім, якщо ж Перемога наступить до Нового року, то комунальники встигнуть поставити та прикрасити новорічну ялинку за одну добу!

Читайте також: Рятувальник з Запорізької АЕС освідчився в коханні переселенці з Бердянську, син якої малює картини для допомоги ЗСУ;

На Дніпропетровщині чоловік заплатить за лайку на кладовищі;

2022-11-22 18:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин