Життя
Рятувальник з Запорізької АЕС освідчився в коханні переселенці з Бердянську, син якої малює картини для допомоги ЗСУ

Рятувальник з Запорізької АЕС освідчився в коханні переселенці з Бердянську, син якої малює картини для допомоги ЗСУ

В одній з пожежних частин Києва герой-рятувальник з Енергодару Олександр Хачко запропонував руку та серце Оксані, яка з сином Максимом виїхали з окупованого Бердянська та тимчасово мешкають у Запоріжжі. Максим – юний художник, вже передав ЗСУ понад 100 тис. грн. з продажу своїх картин.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

Це направду дивовижна історія, яка поєднала закоханих із Енергодару і Бердянська.

Героя звати Олександр Хачко, він – працівник Запорізької атомної електростанції. Восени 2019 року він врятував дівчинку, яка провалилася під лід на озері в Енергодарі. За проявлений героїзм і мужність Олександр став лауреатом Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року».

У Бердянську живе ще один маленький герой, якого звати Максим. Війна продемонструвала усім нам, що кожен – важливий. Адже кожен на своєму місці робить усе залежне від себе, аби пришвидшити перемогу над ворогом. Не залишається осторонь і Максим. Попри свій вік, він цілком усвідомлено розуміє недитячу глибину усіх труднощів, з якими щохвилини стикаються наші захисники. Тому вирішив твердо – допомагати Україні своїм талантом. Так, юний художник продає свої картини, а зароблені кошти перераховує військовим. З початку війни хлопчик допоміг захисникам, перерахувавши понад 100 тис. грн.

Мама Максима – Оксана разом із сином виїхала з окупації в Бердянську у Запоріжжя. Тут вони познайомились із запорізькими рятувальниками та часто в них гостювали. Там і зустрілись Олександр та Оксана. Спочатку вони дружили, спілкувались, а далі відчули дещо більше… Це кохання з першого погляду!

«Пропозиція руки та серця була несподіванкою для жінки. Вони разом з сином приїхали за запрошенням спілки журналістів у Київ. А ось пропозицію влаштували поза поглядом Оксани.

Так вийшло, що Олександр приїхав у Київ, бо хотів побачити столицю. В цей час він знав, що Максим разом зі своєю мамою теж перебувають тут. Олександр зрозумів, що кращої нагоди аби зізнатися у своїх почуттях годі і шукати.

Чоловік звернувся за допомогою до столичних рятувальників. Під приводом екскурсії фахівці ДСНС запросили Оксану з Максимом відвідати 1-шу Державну пожежно-рятувальну частину.

Якраз під час демонстрації роботи автодрабини несподівано пролунала «Тривога», і рятувальники мали вирушати на виклик. Перший хід на виїзд. Та от пожежний автомобіль далі фасаду не поїхав, бо із авто вийшов наш Олександр з квітами та обручкою. Ставши на коліно, він освідчився у кохані та почув у відповідь заповітне «Так!», - пишуть рятувальники.

Співробітники ДСНС вітають закоханих з новим етапом у їхніх стосунках і щиро бажають їм щасливого подружнього життя, найскорішої Перемоги, яка поверне їх додому і дасть найбажаніше – можливість створити затишний дім для своєї нової великої родини.

Читайте також: На Дніпропетровщині чоловік заплатить за лайку на кладовищі;

2022-11-22 15:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин