Кримінал
Події
15 років позбавлення волі за вуличну бійку: у Запоріжжі затримали ймовірного вбивцю

15 років позбавлення волі за вуличну бійку: у Запоріжжі затримали ймовірного вбивцю

Під час вуличного конфлікту 30-річний фігурант вдарив свого опонента ножицями в грудну клітину. Потерпілий почав стікати кров’ю та втрачати свідомість, а зловмисник втік з місця події. 

Злочин стався 26 серпня близько 18:30. Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Правоохоронці з’ясували, що біля під’їзду багатоповерхівки між двома чоловіками відбувся конфлікт. Під час сварки фігурант, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, вдарив свого опонента манікюрними ножицями в грудну ділянку. Одразу після цього вони зайшли в приміщення магазину, розташованого поряд. В торговому залі потерпілий почав втрачати свідомість, а нападник втік. Працівники магазину викликали швидку медичну допомогу, але чоловік помер до її приїзду.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний запоріжанин, раніше судимий за майнові злочини. Менш ніж за дві години оперативники розшукали вбивцю та затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:

Розпочали службу в окупаційних правоохоронних органах Якимівки та Розівки: на Запоріжжі судитимуть ще п’ятьох поліцейських;

Спалахнув посеред двору: У Новомосковському районі згорів легковик;

Спортсменка з Дніпра Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту

2023-08-28 19:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин