Події
Зливали пальне у Запоріжжі: патрульні затримали осіб, ймовірно, причетних до крадіжок

Зливали пальне у Запоріжжі: патрульні затримали осіб, ймовірно, причетних до крадіжок

Днями інспектори отримали орієнтування про те, що в Дніпровському районі з транспортного засобу заявника, упродовж ночі, невідомі громадяни злили пальне. Також було відомо, що порушники пересувалися на автомобілі ВАЗ 21061 світлого кольору.

Згодом на Дніпровському шосе інспектори зупинили, схожий транспортний засіб під керуванням 25-річного чоловіка також в салоні перебував пасажир. Під час поверхневої перевірки багажного відділення патрульні виявили 8 ємкостей із рідиною з характерним запахом пального, походження яких чоловіки пояснити не змогли.

Надалі під час спілкування з керманичем поліцейські виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння, однак чоловік відмовився проходити огляд у медичному закладі. До того ж інспектори встановили, що водій позбавлений права керування, через аналогічне правопорушення.

Відтак на чоловіка скали протоколи за ч. 2 ст. 130 (Повторне, протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою права) КУпАП.

Також на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлюватиме обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2024-01-30 11:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин