Кримінал
Жінка з Запоріжжя намагалася вивезти за кордон 17 кг наркотиків, сховавши їх у днищі авто

Жінка з Запоріжжя намагалася вивезти за кордон 17 кг наркотиків, сховавши їх у днищі авто

Спробу контрабандного переміщення через українсько-польський кордон наркотичних речовин припинили вчора, 14 лютого, прикордонники Волинського загону. В днищі автівки, якою керувала 57-річна мешканка Запоріжжя, були ретельно утрамбовані поліетиленові пакети з мефедроном.

Про це повідомляє ДПСУ.

Інформацію про можливе перевезення в легковику партії наркотиків інспектори отримали від офіцерів внутрішньої та власної безпеки прикордонного загону. Коли у пункт пропуску «Устилуг» прибув автомобіль марки «Toyota», його направили на поглиблену перевірку із залученням службового собаки.

У ході огляду автівки, за кермом якої з України виїжджала 57-річна мешканка Запоріжжя, оглядова група виявила у днищі транспортного засобу сховок. Там були ретельно утрамбовані поліетиленові пакети з речовиною білого кольору. Всього прикордонники спільно з оперативними співробітниками, митниками та представниками СБУ дістали 34 таких пакунки. У них знаходилося 17 кг наркотичної речовини, попередньо мефедрону.

На місце події викликали співробітників Нацполіції. Транспортний засіб правоохоронці у громадянки вилучили, а знахідку направили на експертизу.

Слідчі дії тривають.

 

Читайте також: 15 лютого у Дніпрі пролунає вибух: подробиці;

2023-02-15 09:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин