Важливо
Події
Кримінал
Зброярня вдома: у Запоріжжі судитимуть двох містян за незаконний обіг зброї та наркотичних речовин

Зброярня вдома: у Запоріжжі судитимуть двох містян за незаконний обіг зброї та наркотичних речовин

Під час низки санкціонованих обшуків  за місцями мешкання обох чоловіків поліцейські знайшли цілий бойовий арсенал, а також понад півкілограма канабісу. 

У будинку раніше засудженого 28-річного чоловіка було виявлено та вилучено пістолет ТТ, 3 магазини, 36 набоїв різного калібру, 4 мобільних телефони та пакунок коноплі.

За місцем мешкання 31-річного запоріжанина цього ж дня правоохоронці виявили та вилучили АКМС калібром 5,45 мм та 30 набоїв до нього, 2 мобільних телефони та близько 86 грам канабісу. Оглянувши автівку фігуранта, поліцейські знайшли ще й пістолет RENAY MOD 92 з ознаками переробки та 15 набоїв калібру 9 мм. А у гаражному приміщенні, який орендував містянин, ще 3 магазини для пістолету ТТ, 3 димових гранати, дисковий барабанний магазин, 36 куль калібру 9 мм та 55 гільз калібру 7,62 мм.

Наразі фігурантів затримано та повідомлено про підозру у вчиненні. злочинів. 

Операція проводилася працівниками управління карного розшуку разом із представниками слідчого управління ГУНП в Запорізькій області під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури.

Читайте також: Наловили на 350 тис. грн.: У Запоріжжі водні поліцейські вчергове викрили браконьєрів;

 На Дніпропетровщині згоріли 5 кіз;

 Стрибнув з моста: у Дніпрі врятували чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством.

2023-03-19 18:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин