Кримінал
Події
Зарубав сплячого знайомого сокирою та втік: запорізькі поліцейські затримали 26-річного нападника

Зарубав сплячого знайомого сокирою та втік: запорізькі поліцейські затримали 26-річного нападника

У результаті сварки, яка виникла під час розпиття алкогольних напоїв, 26-річний зловмисник завдав ударів сокирою своєму товоришеві по чарці та втік. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Фігуранта затримали, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Вчора, 13 серпня, правоохоронці отримали повідомлення про те, що на базі відпочинку одного з сіл Запорізького району виявлено труп охоронця.

Поліцейські з’ясували, що напередодні на території бази відпочинку 67-річний потерпілий зі своїм знайомим розпивали спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт, після якого зловмисник пішов, а потім повернувся із сокирою та наніс опоненту, який вже лежав у ліжку, кілька ударів. Одразу після вчинення злочину фігурант з місця події втік, а знаряддя злочину викинув.

Оперативники встановили особу нападника та його місцезнаходження. Ним виявився 26-річний раніше судимий громадянин, який півтора року тому звільнився з місць позбавлення волі.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Сприяли незаконному виїзду чоловіків за кордон: міграційна поліція Дніпра скерувала до суду справу відносно працівників ТЦК Донеччини;

У Нікополі чоловік погрожував перехожим гранатою;

Травмувався один з водіїв: вночі у Дніпрі на Калиновій сталася ДТП

2023-08-14 19:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин