Кримінал
Події
Запорізькі поліцейські вилучили у містянина пів кілограма канабісу: подробиці

Запорізькі поліцейські вилучили у містянина пів кілограма канабісу: подробиці

66-річний запоріжанин зберігав та вирощував вдома нарковмісні рослини. Правоохоронці провели обшук за місцем його мешкання та вилучили пі кілограма висушеного канабісу. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Працівники поліції отримали інформацію про те, що житель Комунарського району може бути причетним до вирощування та зберігання канабісу. У межах провадження, відкритого за фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309, правоохоронці  провели обшук за адресою зловмисника. Так, було виявлено  500 грамів речовини рослинного походження (попередньо – канабіс) в сухому та подрібненому вигляді, саморобний пристрій для паління, електронні ваги та пакети із насінням аналогічної рослини з пояснювальними наліпками.

Поліцейські встановили, що фігурант замовляв насіння канабісу через інтернет-мережу та вирощував за місцем свого мешкання. Зрощені кущі він сушив, подрібнював та зберігав для власного вживання. 

Все вилучене направлено на експертні дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, за результатами яких діям чоловіка буде надано остаточну правову кваліфікацію. 

Читайте також:

У Дніпрі закінчили ремонт трамвайного переїзду на проспекті Б. Хмельницького;

У «Дії» тепер можна оформити довідку ВПО і допомогу відразу для всієї сім’ї;

У Павлограді рятувальники загасили палаючий автомобіль

 

2024-04-09 21:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин