Події
Запорізькі поліцейські примусово повернули до країни походження громадянина Республіки В’єтнам

Запорізькі поліцейські примусово повернули до країни походження громадянина Республіки В’єтнам

64-річний іноземець проігнорував рішення міграційної служби про виїзд за межі України тому його доставили до прикордонного пункту пропуску для примусового видворення.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Під час проведення профілактичних заходів, спрямованих на виявлення іноземців та осіб без громадянства, на території одного з продовольчих ринків Олександрівського району міста працівники поліції виявили громадянина Республіки В’єтнам, що мешкає на території України нелегально.

Поліцейські встановили, що іноземець приїхав до України у липні цього року, проте не мав дозвільних документів на право проживання. Працівники УДМС у Запорізькій області притягнули його до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийняли рішення про примусове повернення до країни походження. Однак упродовж місяця нелегал його не виконав.

16 листопада на виконання рішення суду міста Запоріжжя співробітники управління міграційної поліції забезпечили примусове видворення нелегального мігранта через пункт пропуску «Могильов-Подільський-Отач».

Читайте також:

У Дніпрі надзвичайники спустили з козирка під’їзду травмовану дитину та тіло загиблої жінки;

Недоплатили більше 43 млн грн податку на землю: у Запоріжжі підозрюються посадові особи підприємства;

У Кам'янському районі за пограбування подружжя поліцейські затримали 26-річного місцевого жителя

2023-11-17 19:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин