Події
Запорізькі міграційники відворили двох нелегалів за межі України

Запорізькі міграційники відворили двох нелегалів за межі України

46-річний уродженець закавказького регіону відбував покарання за скоєння особливо тяжкого злочину. На момент звільнення термін законного його перебування в Україні сплинув. Його 37-річний співвітчизник також не мав законних підстав перебувати на території нашої країни та переховувався від правоохоронців.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Працівники поліції разом із інспекторами Управління державної міграційної служби забезпечили видворення до країни походження одного із мігрантів, а іншого помістили до пункту тимчасового перебування.

46-річний громадянин Грузії у 2012 році був засуджений до 12 років позбавлення волі за скоєння умисного вбивства та використання фіктивних документів. Чоловік відбував покарання у виправній колонії на території Запорізької області.

Наприкінці квітня цього року термін ув’язнення закінчився, і він звільнився. Іноземця «зустріли» працівники управління міграційної поліції та доставили його до Вінницької області. На пункті пропуску «Могилів-Подільський-Отач» правоохоронці передали чоловіка представникам прикордонної служби Республіки Молдова для транзитного проїзду до країни походження.

Також заходи щодо протидії нелегальній міграції поліцейські провели щодо іншого громадянина Грузії, якого виявили під час проведення профілактичних заходів на території області. Чоловіка помістили до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою оформлення відповідних документів для подальшого примусового видворення.

Читайте також:

На Дніпропетровщині батько з сином продавали зброю через інтернет: подробиці;

Вбив товариша під час конфлікту: поліцейські Дніпра повідомили про підозру зловмиснику;

На турбазі у Кривому Розі сталася стрілянина: подробиці від поліції

2024-05-08 14:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин