Події
Заклад «для дорослих» у Запоріжжі приймав відвідувачів та продавав алкоголь у комендантську годину: до них завітала поліція

Заклад «для дорослих» у Запоріжжі приймав відвідувачів та продавав алкоголь у комендантську годину: до них завітала поліція

Заклад функціонував з порушенням комендантської години та реалізовував відвідувачам алкоголь у заборонений час. Адміністратора закладу притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про це повідомили у прес службі ГУНП у Запорізькій області.

10 червня під час чергового рейду на території Вознесенівського району міста правоохоронці виявили факт порушення комендантської години в одному з місцевих розважальних закладів. Він функціонував у закритому режимі з дотриманням суворої конспірації. На момент візиту у приміщені перебували близько 20 відвідувачів.

Крім того, встановлено факт продажу алкогольних напоїв гостям закладу після 21:00.

За порушення вимог Наказу голови Запорізької обласної державної адміністрації № 185 від 18.04.2023 року «Про заборону торгівлі алкогольними напоями на території Запорізької області», відносно адміністратора закладу складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також:

Мало не зарізала власного чоловіка: У Нікопольському районі затримали 48-річну жінку;

На дорогах Дніпра з’явився новий знак: подробиці;

Кіберполіція та ПриватБанк забезпечили відшкодування понад 3 млн грн родинам військових, яких ошукав зловмисник

2023-06-13 11:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин