Війна в Україні
Захищаючи Україну, загинув адвокат із Запоріжжя Антон Незола

Захищаючи Україну, загинув адвокат із Запоріжжя Антон Незола

Захищаючи свободу та незалежність України, на Лиманському напрямку загинув адвокат та колишній працівник Запорізької обласної прокуратури Антон Незола. У чоловіка залишились дружина та маленький син.

З початком повномасштабного втогнення, не маючи бойового досвіду, Антон пішов добровольцем в один з підрозділів ТРО. Будучи кулеметником, 6 грудня чоловік зупинив наступ ворожої групи, але зазнав смертельного поранення.

«Герої не вмирають! Солдат Незола Антон Олександрович 09.05.1982-06.12.2022 перебуваючи на посаді кулеметника 06.12.2022 виконуючи бойове завдання в Лиманському районі, Донецької області разом з трьома побратимами прийняли стрілецький бій з противником у кількості близько 12 осіб, які мали явну перевагу. Незола А.О. проявив особисту доблесть та хоробрість, першим виявив атакуючого ворога та відкрив вогонь з кулемета на їх ураження чим надав змогу побратимам зайняти оборону та вогневі позиції і вступити у бій. Під час бойового протистояння Антон НЕЗОЛА отримав важке кульове поранення несумісне з життям, виконавши з честю свій військовий обов’язок, а противник не зміг захопити наші позиції, поніс значні втрати та відступив з поля бою.Це був перший та на превеликий жаль останній твій вихід без мене», — повідомив побратим Антона Незоли.

«Репортер» висловлює співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Читайте також:

У Дніпрі водій вантажівки збив пішохода: подробиці;

Забрав 2,5 тис. грн.: В Дніпрі невідомий пограбував 13-річного хлопця;

Стріляли з важкої артилерії: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок 18 грудня

2022-12-18 15:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин