Події
Зайняли керівні посади в «центрі зайнятості» окупованого Мелітополя: у колабораціонізмі підозрюються три місцеві мешканки

Зайняли керівні посади в «центрі зайнятості» окупованого Мелітополя: у колабораціонізмі підозрюються три місцеві мешканки

За даними слідства, колишні начальник відділу по роботі з роботодавцями, юрист та спеціаліст відділу працевлаштування Мелітопольського міськрайонного центру зайнятості, маючи проросійські погляди, влітку 2022 року пішли на співпрацю з ворогом. 

Вони добровільно зайняли керівні посади у незаконно створеному окупаційною адміністрацією «органі влади».

Одна з них стала директором, інша – її заступником, а третя – очолила структурний підрозділ так званого «Центра занятости населения министерства труда и социальной политики военно-гражданской администрации Запорожской области»

Підозрювані забезпечують функціонування ввіреного їм окупаційного відомства, впроваджували російські стандарти соціального страхування, виконували інші покладені на них функції.

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом громадянкам України у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2023-08-24 21:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин