Події
Життя
Зайняла керівну посаду в окупаційній адміністрації: у колабораціоналізмі підозрюється ексдепутатка Мелітопольської районної ради

Зайняла керівну посаду в окупаційній адміністрації: у колабораціоналізмі підозрюється ексдепутатка Мелітопольської районної ради

Слідство встановило, що після початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну підозрювана добровільно пішла на співпрацю з окупаційною адміністрацією країни-агресора.  

Жінку призначили «керівником апарату» так званої Військово-цивільної адміністрації Мелітопольського району та наділили повноваженнями з координації діяльності її структурних підрозділів, а також окупаційних сільських адміністрацій.  

Псевдопосадовиця контролює роботу ЗМІ на тимчасово окупованій території Мелітопольського району та виконує інші розпорядження окупаційної влади. 

Керівник Запорізької обласної прокуратури повідомив про підозру депутатці  Мелітопольської районної ради 8-го скликання від забороненої політичної партії – ОПЗЖ у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Почав непритомніти на дорозі: у Запоріжжі поліція врятувала водія, якому стало зле;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 17 травня;

У Кривому Розі легковик влетів у тролейбус.

2023-05-17 14:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин