Події
Кримінал
Займалися збутом наркотиків на території України з мільйонними доходами: на Запоріжжі повідомлено про підозру трьом місцевим мешканцям

Займалися збутом наркотиків на території України з мільйонними доходами: на Запоріжжі повідомлено про підозру трьом місцевим мешканцям

За даними слідства, 37-річний раніше судимий місцевий житель разом із ще двома мешканцями обласного центру налагодили схему масової реалізації канабісу елітних сортів по всій території України. Вони створили телеграм-канали, через які цілодобово приймали замовлення від наркозалежних осіб.

У ході  санкціонованих обшуків автомобіля та за місцями проживання фігурантів усього вилучено майже 1,3 кг наркотичної сировини, розфасованої по зіп-пакетах, електронні ваги, 10 мобільних телефонів, банківські картки, чорнові записи та гроші в сумі понад 4, 5 тис. грн. Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 380 тис. грн.

Наразі трьом особам повідомлено про підозру. Організатору та ще одному учаснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття здійснювалися прокуратурою спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю в області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України та силової підтримки спецпідрозділу КОРД.

Читайте також: 

Дніпропетровщина – лідер за смертністю від серцево-судинних захворювань через низьку інформованість населення;

В Дніпропетровській області найвищий рівень смертності від серцево-судинних хвороб серед людей віком 30-69 років;

Дніпропетровщина бʼє на сполох: кількість хворих на туберкульоз найвища в Україні.

2023-04-22 20:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин