Кримінал
Загинув 16-річний хлопець: В Запоріжжі поліція шукає свідків ДТП з «Lada Largus» на вул. Набережна магістраль

Загинув 16-річний хлопець: В Запоріжжі поліція шукає свідків ДТП з «Lada Largus» на вул. Набережна магістраль

Вчора, 6 листопада, близько 12:50 до відділу №2 Запорізького РУП надійшло повідомлення про ДТП зі смертельними наслідками. В Олександрівському районі водій автомобіля «Lada Largus» скоїв наїзд на підлітка, який вибіг на проїжджу частину на червоний сигнал світлофору.

Про це повідомляє Поліція Запорізької області.

На місце події прибули слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту та експерти судово-медичної служби.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Lada Largus», 1997 року народження, здійснював рух по вул. Набережна магістраль від вул. Дніпровська у напрямку вул. Українська в Запоріжжі. Коли на регульований пішохідний перехід вибіг хлопець, 2006 року народження, керманич загальмував, але допустив наїзд на неповнолітнього. В результаті аварії пішохід помер в кареті швидкої допомоги.

За результатами медичного освідування, водій тверезий. Наразі транспортний засіб вилучено та поміщено на територію спец майданчика.

Відомості про дану подію внесенні до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

На даний час встановлюються причини та обставини події. Остаточне рішення буде прийнято на підставі проведених слідчих дій та отриманих висновків судових експертиз.

Працівники поліції звертаються до можливих свідків ДТП та осіб, які володіють будь-якої інформацією з проханням повідомити про це за телефонами: 050-271-87-84 або «102».

Читайте також: Школяр Данило Сєдов з Дніпра став віце-чемпіоном турніру з бадмінтону в Литві;

Тенісистка Надія Кіченок з Дніпра стала фіналісткою турніру WTA 125 в США;

Створює українські комікси: Підприємниця з Кам’янського отримала грант від держави;

Вперше в історії України Оксана Козина з Дніпра стала чемпіонкою світу з парабадмінтону.

2022-11-07 11:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин