Кримінал
Події
Забив до смерті власну матір: на Запоріжжі затримали зловмисника

Забив до смерті власну матір: на Запоріжжі затримали зловмисника

36-річний чоловік під час сварки із матір’ю спричинив їй чисельні удари по голові та тулубу. Від отриманих травм жінка померла. Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

2 лютого до відділення поліції зателефонувала жителька села Щасливе та повідомила про те, що місцевий чоловік до смерті забив свою матір. 

Прибувши на виклик, в одній із кімнат приватного будинку, правоохоронці виявили тіло 63-річної жінки з ознаками насильницької смерті.

Встановлено, що 36-річний фігурант ніде не працював, проживав із матір’ю та зловживав алкоголем. Близько 12:00 між родичами виник конфлікт. Син, перебуваючи напідпитку, вдарив матір по голові, від чого вона впала на підлогу. На цьому він не зупинився – продовжив наносити удари руками і ногами по голові та тулубу потерпілої. В цей момент в кімнату зайшла односельчанка, і зловмисник припинив побої. Громадянка перевірила пульс жертви, його вже не було. 

За фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, зловмиснику повідомили про підозру. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

За фактом побиття волонтера у Кам’янському поліція відкрила кримінальне провадження;

Новий законопроєкт про мобілізацію: хто з українців втратить право на відстрочку;

Заволодіння майже 700 тис. грн на постачанні генераторів: у Кривому Розі підозрюється директорка ТВ

2024-02-05 18:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин