Кримінал
Події
Забив до смерті літніх батьків: запорізькі поліцейські затримали зловмисника

Забив до смерті літніх батьків: запорізькі поліцейські затримали зловмисника

52-річний фігурант після сварки з матір’ю та вітчимом схопився за молоток та спричинив їм смертельні травми. Тіла своїх жертв накрив ковдрою, замкнув квартиру та втік. Через декілька днів розшукувати загиблих почала їхня родичка, яка звернулась за допомогою в поліцію. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

10 жовтня до Запорізького РУП звернулась 62-річна містянка, яка повідомила, що тітка та її чоловік упродовж п’яти днів не виходять на зв'язок.

Для з’ясування обставин події на адресу мешкання зниклих виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Поліцейські отримали доступ до житла та виявили в ньому трупи 75-річної жінки та 79-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 52-річний син потерпілої, який після скоєння злочину почав переховувався на території міста. За декілька годин оперативники розшукали фігуранта.

Наразі встановлено, що між батьками та сином виник конфлікт на ґрунті зловживання останнім алкогольними напоями. Чоловік схопив молоток та наніс матері численні удари по голові. Впевнившись, що вона вже не подає ознак життя, зловмисник пішов в кімнату до вітчима і також вдарив його кілька разів молотком по голові. Після цього наніс потерпілому удар у шию ножем.

Нападника затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На цей час слідчим вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Взяли участь у викраденні майже 4 млн матеріальної допомоги з депозиту вдови військового ЗСУ: на Запоріжжі підозрюються троє громадян;

У Криворізькому районі знайшли касетний боєприпас біля водосховища;

Вбив та заволодів майном 85-річного дідуся: поліція Першотравенська затримала підозрюваного

2023-10-11 15:35:00
true
Відео Дня








Архів Новин