Війна в Україні
За добу російська армія 81 раз обстріляла Запорізьку область

За добу російська армія 81 раз обстріляла Запорізьку область

По лінії фронту тривають бойові дії: на громади Запорізької області прийшовся 81 обстріл за добу. Вночі російські військові запускали дрони-камікадзе, але завдяки чудовій роботі ПВО вони збиті. Тривають артилерійські дуелі, успішно знищуються військові об’єкти ворога.

Про ситуацію в області в етері всеукраїнського телемарафону розповів голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Окупанти оголосили «евакуацію» колаборантів, так само як це було у Херсоні. Будемо сподіватися, що незабаром побачимо відведення важкого озброєння із зони ЗАЕС, а наших громадян залишать у спокої.

З самого початку вторгнення загарбник не гидував розміщувати свій особовий склад у приміщеннях шкіл. Таке розміщення легко пояснити – комфортні умови та прикриття цивільним населенням, а особливо дітьми.

Терор цивільного населення триває: вчителів та лікарів примушують працювати в школах, батьків які не ведуть дітей в окупаційні школи залякують», - повідомив Олександр Старух.

З початку війни на території Запорізької області зафіксували майже 600 випадків викрадень людей. Понад 230 мешканців області й досі перебувають в руках загарбника.

Читайте також: Ловили сітками: Біля Таромського під Дніпром водний патруль затримав браконьєрів з гумовим човном;

2022-12-30 12:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин