Кримінал
Події
Війна в Україні
Вступили на службу до правоохоронних органів ворога – підозрюються троє жителів Мелітопольського району

Вступили на службу до правоохоронних органів ворога – підозрюються троє жителів Мелітопольського району

За даними слідства, після повномасштабного вторгнення колишній поліцейський залишився у тимчасово окупованій Кирилівці та вступив до лав так званого «Акимовского управления Главного управления МВД в Запорожской области» та був призначений «начальником» його  територіального підрозділу.

Про це повідомили у пресслужбі Запорізької обласної прокуратури.

Чоловік організовував діяльність підконтрольного окупантам органу, керуючись фаховими знаннями та досвідом, отриманими під час роботи у правоохоронній системі України.

Ще двоє мешканців Мелітопольського району пішли на співпрацю з ворогом та зайняли посади начальника ізолятора тимчасового тримання та оперуповноваженого в іншому незаконному правоохоронному органі -  «Приазовское управление Главного управления МВД в Запорожской области».

Наразі підозрювані виконують злочинні накази та розпорядження окупаційної влади, забезпечують "правоохоронну діяльність" за стандартами держави-агресора.

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури трьом зрадникам повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України).

Читайте також:

Підлітки били та грабували перехожих у Кривому Розі: що вирішив суд;

Два тижні замість шести місяців: військовим дозволили списувати втрачене у бою майно за спрощеною процедурою;

Допомогти може кожен: в Обухівці потребують допомоги волонтерів для розбору завалів після ракетного обстрілу

2023-10-19 19:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин