Кримінал
Події
Війна в Україні
Воюють у складі військ рф проти ЗСУ – двом українським бойовикам повідомлено про підозру

Воюють у складі військ рф проти ЗСУ – двом українським бойовикам повідомлено про підозру

За даними слідства, у березні 2022 року мешканець Маріуполя  добровільно вступив  до лав 129 окремого стрілецького полку 1 армійського корпусу міністерства оборони так званої «днр», де був призначений на посаду командира  стрілецької роти. Інший – мешканець Авдіївки також наприкінці березня 2022 року перейшов на бік ворога та приєднався до лав 1 окремої гвардійської мотострілкової Слов’янської бригади та був призначений на посаду командира взводу.

Про це повідомили у пресслужбі Запорізької обласної прокуратури.

Підозрювані у складі збройних формувань країни-агресора  беруть активну участь у бойових діях проти підрозділів Збройних сил України на Запорізькому напрямі. Облаштовують фортифікаційні споруди і додаткові вогневі точки агресора, забезпечують контрольно-пропускні функції та охорону блокпостів. 

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури обом чоловікам повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

Читайте також:

Не впорався з керуванням та зіткнувся з відбійником: у Кривому Розі фахівці ДСНС деблокували жінку з понівеченого внаслідок ДТП легковика;

Брала участь в організації фейкових виборів «депутатов законодательного собрания Запорожской области рф»: підозрюється жителька с. Стульневе Запорізької області;

Вихопив із рук містянина мобільний телефон і втік: поліцейські Павлограда оперативно затримали підозрюваного

2023-11-15 17:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин