Події
Внаслідок ДТП у Запоріжжі загинув пішохід: поліція розшукує свідків

Внаслідок ДТП у Запоріжжі загинув пішохід: поліція розшукує свідків

Подія сталася вчора ввечері, 6 вересня, близько 21:00, в Олександрівському районі міста. В межах відкритого кримінального провадження правоохоронці встановлюють причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди. Тривають слідчі дії.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Вчора ввечері, правоохоронці отримали повідомлення про ДТП з потерпілим. Прибувши на місце події, встановлено, що 19-річний водій автомобіля "Toyota Camry", рухаючись по проспекту Соборному в напрямку вулиці Слобідської, скоїв наїзд на 37-річного місцевого мешканця, який перетинав проїжджу частину в недозволеному місці. 

Пішохід загинув на місці події.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Працівники поліції звертаються до можливих свідків ДТП та осіб, які мають будь-яку інформацію, з проханням повідомити про це за номерами телефонів: 098-590-65-92 або 102.

Читайте також:

Вибухнула каністра з бензином: у Дніпрі рятують мешканця Павлоградського району;

У Дніпрі на Набережній Перемоги патрульні виявили у пасажирки авто сліп-пакет із забороненою речовиною;

Порушив правила дорожнього руху та побив водія: у Кривому Розі затримали 51-річного чоловіка

2023-09-07 14:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин