Події
Кримінал
Вкрав у товариша більше 500 тисяч гривень, поки той спав: запорізькі поліцейські викрили зловмисника

Вкрав у товариша більше 500 тисяч гривень, поки той спав: запорізькі поліцейські викрили зловмисника

У Запоріжжі виявили 37-річного зловмисника, який викрав мобільний телефон товариша, поки той спав. Через застосунок у телефоні крадій отримав доступ до банкінгу потерпілого та заволодів його заощадженнями в сумі понад півмільйона гривень.

Про це повідомили у прес службі ГУ НП у Запорізькій обалсті.

9 травня до правоохоронці отримали повідомлення від 39-річного громадянина про те, що 30 квітня з території домоволодіння в селі Юрківка Запорізького району невідома особа вкрала його мобільний телефон. А через декілька днів після викрадення гаджету він з’ясував, що з його банківських рахунків зникли грошові кошти в сумі понад 500 тисяч гривень.

Правоохоронці оперативно встановили особу фігуранта. Ним виявився 37-річний знайомий потерпілого. Він перевів грошові кошти на свої рахунки та впродовж тижня витрачав їх на власний розсуд. Чоловік роздав знайомим борги та навіть встиг придбати автомобіль і продати його через декілька днів.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, та обрання йому запобіжного заходу. За вчинення крадіжки в умовах воєнного стану йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:

Завдав співмешканцю матері численні ножові поранення: у Дніпрі поліцейські затримали 18-річного хлопця;

Публічно закликали до змін меж території України: підозрюються двоє мешканців Дніпропетровщини;

Перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння: мешканка Дніпра допомогла виявити правопорушників

2023-05-12 18:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин