Кримінал
Події
Вкрав сумку у продавчині: запорізькі поліцейські затримали раніше судимого крадія

Вкрав сумку у продавчині: запорізькі поліцейські затримали раніше судимого крадія

38-річний раніше судимий запоріжанин поцупив сумку, яку на декілька хвилин залишила без нагляду продавчиня квіткового кіоску. Правоохоронці за декілька годин встановили та затримали зловмисника.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Вчора вранці, 7 листопада, близько 06:00, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку сумки з особистими речами біля одного з торгівельних кіосків у Хортицькому районі міста. 

Правоохоронці встановили, що вранці власниця квіткового павільйону прийшла на роботу та, впевнившись у тому, що навкруги нікого не було, для зручності залишила сумку біля кіоску, поки відчиняла двері. Після того, як виключила охоронну сигналізацію та вийшла з приміщення магазину побачила, що сумки немає. 

Під час перегляду камер відеоспостереження з місця події поліцейські з’ясували прикмети крадія та передали орієнтування всім екіпажам патрульної поліції.

Правоохоронці встановили особу чоловіка – ним виявився раніше судимий за майнові злочини 38-річний запоріжанин. Під час поверхневого огляду в нього виявили гроші в сумі 1000 гривень, мобільний телефон та зв’язку ключів. Чоловік пояснив, що ці речі він «знайшов» на ринку біля одного з магазинів. Згодом зізнався у скоєнні злочину та повідомив місце, де викинув сумку, в якій було викрадене майно.

Фігуранта затримано на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання пів вартою. За скоєне підозрюваному загрожує увʼязнення від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

У Дніпрі поліцейські припинили діяльність шахрайського колцентру;

В Україні хочуть змінити правила мобілізації;

Співпрацював із ворогом та налагодив схему транспортних перевезень під час окупації Херсонщини: мешканцю Кривого Рогу повідомлено про підозру

2023-11-08 20:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин